GJB Auto's

GJB Auto's is een kleine universele garage die zich in de loop van de tijd heeft gespecialiseerd in de reparatie en het onderhoud van BMW.

Door de omvang van ons bedrijf is de omgang met klanten persoonlijker, u bent bij ons geen nummer en kunt bijvoorbeeld altijd meekijken met de reparatie als u daar behoefte aan heeft. Heeft u een probleem met uw BMW kunt u altijd even langskomen om er door ons naar te laten kijken en voor het uitlezen of resetten kunt u ook altijd gewoon langskomen. Mocht het probleem toch complexer dan kan er altijd nog een afspraak gemaakt worden.

Specialisatie

Door de complexiteit van de auto van tegenwoordig is het bijna niet meer mogelijk om een echt universeel bedrijf te zijn, doordat wij ons steeds meer toeleggen op de reparatie en het onderhoud van BMW kunnen wij investeren in het speciale gereedschap dat nodig is voor een correcte reparatie van uw auto. Het is bijna niet meer mogelijk om bepaalde reparaties uit te voeren zonder in het bezit te zijn van deze speciale gereedschappen.

Apparatuur

Ook wat betreft de uitlees/diagnose apparatuur zijn wij voorzien van speciale BMW software die veel meer mogelijkheden bied als de meer universele apparatuur. Wij kunnen bijna alle diagnose uitvoeren op dealer niveau zodat een storing sneller gevonden is en de oplossing dus ook sneller voorhanden is.

Door de grote hoeveelheid elektronica in de auto's van tegenwoordig is het soms moeilijk een oorzaak van een bepaalde storing te vinden, en omdat BMW vaak vooruitloopt als het gaat om bepaalde technische oplossingen en het gebruik van elektronica word het oplossen van storingen er vaak niet eenvoudiger op. Door onze ervaring met BMW is het voor ons vaak makkelijker om de oorzaak van een bepaald probleem te vinden en daar een oplossing voor aan te dragen.

Onderdelen

Wij gebruiken uitsluitend A-Kwaliteit onderdelen van merken waarvan wij zeker weten dat ze goed genoeg zijn om op een BMW gebruikt te worden. Doordat wij goede banden hebben met een BMW demontage bedrijf is het vaak ook mogelijk om goede gebruikte onderdelen te monteren.


Wij zijn gevestigd op het industrie terrein Woldweg in de gemeente Appingedam aan de Industrieweg 3b.

Komt u gerust eens een keer langs voor meer informatie.

Onze Merken

amc klein bmw origineel bosal
bosch brega brembo
castrol delphi garrett
kawe kroon oil mann filter logo
meyle michelin monroe
ngk philips Romax
swf thule varta
Vredestein